Bliv medlem i Sambaskolen Bafo do Mundo

Kunne du godt tænke dig at lære at spille eller danse samba, eller har du allerede erfaring men vil gerne være medlem af Danmarks bedste og sjoveste sambaskole? Så kontakt os og vi vender tilbage til dig.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og spørge om indmeldes eller andre relaterede spørgsmål. Du kan finde os i Vesterbro Kulturhus hvor vi øver hver søndag fra kl. 16:00 – 19:00. Du kan læse mere om undervisningen som vi tilbyder. Herunder kan du også kontakte danse- og musikkoordinatoren hvis du har nogle spørgsmål.

Indmeldelse sker ved at udfylde skemaet her på siden og ved indbetaling af kontingent til foreningen. Kontingent indbetales halvårligt, d. 1. oktober for efterårssæson og d. 1. marts for forårssæson.

Fuldt medlemskab

Fuldt medlemskab koster 550 kr. per sæson
(300 kr. i medlemskab + 250 kr. i undervisnings-gebyr)

Støttemedlem

Vi tilbyder også støtte medlemskab som koster 300 kr. per sæson. Som støttemedlem er du med til at støtte Bafo do Mundo og kan deltage til enkelte øvre hen over en sæson. Hvis du ønsker at blive støttemedlem, vil du blive kontaktet af vores kasserer.

Når du tilmelder dig, skal vi bruge din email adresse så du kan modtage nyhedsmails og info, som sendes ud til alle vores medlemmer inkl. betaling for kontingent. Du kan selv vælge om du vil opgive dit mobilnummer. Det skal kun bruges, når vi er til karneval eller laver shows, så vi kan kontakte dig hvis der bliver brug for det.

Vi vil anbefale at du bliver medlem af vores interne facebook gruppe for medlemmer, hvor der deles alle former for informationer og nyheder.

Du kan også læse mere og følge os på vores Bafo do Mundos facebookside, hvor vi poster informationer i løbet af året.

Skriv til os

Bafo do Mundo Sambaskole. Siden 1982. København Danmark © 2020 - Det Juridiske

Log in with your credentials

Forgot your details?